Honor цього року не випустить свій гнучкий смартфон

Незважаючи на те, що бренд Honor належить Huawei, багато в чому це окрема компанія. Тому далеко не завжди якісь рішення Huawei прийнятні для Honor.

Приміром, свого складного смартфона у Honor в цьому році не буде. Бренд орієнтований в першу чергу на молодих покупців, для яких питання ціни стоїть не на останньому місці. А через “позамежну” вартість технологій, використовуваних в гнучких смартфонах, зробити такий апарат доступним зараз просто не можна.

При цьому Honor, звичайно, займається цим напрямком. Генеральний директор бренду Джордж Жао (George Zhao) заявив, що компанія буде думати над варіантами в наступному році.

“Чесно кажучи, я думаю, що ми знайдемо спосіб зробити це, щоб наш цільовий клієнт мав складний смартфон. Я думаю, що наступного року має бути момент”.

Зараз Honor робить ставку в першу чергу на 5G. Перший смартфон з підтримкою мереж п’ятого покоління бренд представить вже в цьому році. Також глава Honor торкнувся теми виходу на ринок США, заявивши, що зараз бренд не ставить собі таку мету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.