Незважаючи на моментальну покупку партії, смартфонів Xiaomi Mi 9 в магазинах достатньо

Кілька днів тому виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun) заявив, що компанія приготувала достатню кількість Xiaomi Mi 9 до початку продажів, тому смартфон цілком легко можна буде знайти в продажу.

Однак стартувавший вчора розпродаж Xiaomi Mi 9 закінчився швидше ніж за хвилину, що викликало питання на адресу керівництва компанії. Навіщо обіцяти те, чого компанія насправді зробити не може.

Ситуацію прояснив президент Xiaomi Лін Бін (Lin Bin), який заявив, що якщо, наприклад, бестселер Redmi Note 7 продається тільки в онлайновому магазині, то Xiaomi Mi 9 з першого ж дня можна купити не тільки онлайн, але і знайти в роздрібних магазинах.

Він запевнив, що компанія зробила дуже багато для того, щоб дозволити реальним користувачам знайти Xiaomi Mi 9 у вільному продажу з днями виходу. Лін Бін додав, що смартфонів Xiaomi Mi 9 все ще досить багато в роздрібних каналах, включаючи Xiaomi Home і Xiaomi Authorized Store.

Наступна онлайнова розпродаж запланована на 5 березня, виробник пообіцяв продовжувати нарощувати темпи виробництва, поки попит не зрівняється з пропозицією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.