Смартфон Galaxy S11 може не вийти на ринок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нинішнє покоління смартфонів Galaxy S для компанії Samsung ювілейне. Саме в ньому компанія реалізувала безліч нових особливостей, так що ці смартфони ще й дуже важливі для виробника з точки зору перспектив продажів.

Однак після їх виходу виникло питання назви, яке отримає наступне покоління. Звичайно, Samsung може нічого не міняти і випустити через рік Galaxy S11, але це не найкраще ім’я з різних точок зору. Досить того, що вимовляти такі назви не особливо зручно.

Тому не дивно, що в Мережі з’явилася інформація про те, що Samsung думає над ребрендингом. Якщо вірити джерелу, на даний момент остаточне рішення не прийнято, а всередині компанії намітилася дискусія з приводу принципів іменування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ніяких варіантів поки не наводиться, так що ми можемо поки лише гадати. Наприклад, Samsung може змінити букву S на якусь іншу або ж додати до S ще одну букву, як це свого часу зробила Sony. Або ж взагалі відмовитися від букв, як це зробила Sony в цьому році. Варіантів багато, так що незабаром ми явно зіткнемося з витоками і новими чутками щодо цього приводу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.