Все заради флагмана. Анонс смартфона Nokia 6.2 скасовується

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не так давно мережі з’явився відеоролик, в якому відображена тривимірна модель нового смартфона Nokia 6.2 (2019). Очікується, що це буде перший смартфон виробника, який отримає врізану в екран фронтальну камеру.

Раніше повідомлялося, що анонс смартфона відбудеться на виставці Mobile World Congress 2019, яка пройде вже наступного тижня. Однак тепер стало відомо, що Nokia 6.2 не будуть показувати на щорічній виставці в Барселоні.

Інформація була опублікувала на сторінці Nokia_anew в соціальній мережі Twitter, де часто з’являються достовірні новини про смартфони Nokia. В якості головної причини, по якій HMD Global скасувала запланований анонс Nokia 6.2 , є бажання виробника залучити всю можливу увагу громадськості до свого флагманського смартфону Nokia 9 PureView, який оснащений основною камерою, яка складається з п’яти модулів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується Nokia 6.2, то сам смартфон все ж вийде на ринок, тільки його презентація відбудеться вже після закінчення Mobile World Congress 2019.

Пару днів тому відомий індійський інсайдер Ішан Агарвал (Ishan Agarwal) опублікував інформацію про те, що на Mobile World Congress компанія HMD Global представить смартфони Nokia 9 PureView, Nokia 4.2, Nokia 3.2 і Nokia 1 Plus.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.