Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S10 отримав неймовірну можливість

Share

Як відомо, всі три моделі Samsung Galaxy S10 мають отвір в правому верхньому куті екрану, в якому ховається фотокамера. Хоч все стандартне програмне забезпечення яке адаптовано під підтримку такої особливості дисплея, проте в сторонньому програмному забезпеченні з Google Play підтримки такої особливості може не бути зовсім, в результаті чого весь інтерфейс буде відображатися неправильно. Розуміючи, що такого не уникнути, розробники додали в прошивку One UI нову можливість.

Всі власники нового флагмана зможуть швидко приховати круглий отвір в екрані, а робиться це шляхом «зафарбовування» верхньої частини дисплея чорним кольором. Це також знижує навантаження на акумулятор, що дозволяє домогтися підвищення часу автономної роботи. Втім, при використанні такої дивної можливості, Samsung Galaxy S10 починає виглядати просто огидно, тому як його верхня рамка стає величезною. Розуміючи це, розробники не стали говорити про таку особливість флагмана під час анонсу.

Всі покупці Samsung Galaxy S10, яким отвір в екрані під камеру доведеться не до душі, зможуть від нього запросто позбутися, пожертвувавши при цьому стильним зовнішнім виглядом на лицьовій частині мобільного пристрою. Щоб скористатися такою можливість необхідно переконатися в тому, що на смартфон встановлена ​​остання версія прошивки One UI на базі Android 9.0 Pie, після чого відвідати настройки і в параметрах екрана активувати спеціальну опцію, яка і дозволить заховати фронтальну камеру, хоча її об’єктиви все одно буде видно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024

    В Engadget назвали 5 найкращих середньобюджетних смартфонів, які можна купити навесні 2024 року

    Йдеться про смартфони вартістю від $150 до $300 (5900 до 12000 гривень). Лідером у цій…

    16.05.2024

    Android 15 дозволить приховати програми

    Користувачі операційної системи Android 15 зможуть приховувати свої програми від сторонніх. Таку функцію, яка називається…

    16.05.2024

    Microsoft пропонує співробітникам китайських підрозділів переїхати з Китаю

    Корпорація Microsoft звернулася до своїх співробітників у китайських підрозділах, що спеціалізуються на штучному інтелекті та…

    16.05.2024

    Через зниження продажів смартфонів у США компанія Apple продовжує утримувати лідируючі позиції

    Нещодавній звіт Counterpoint Research малює картину мінливого ринку смартфонів у США. У першому кварталі 2024…

    16.05.2024

    Новий чіп M4 в iPad Pro розігнали за допомогою рідкого азоту

    У продаж надійшов новий iPad Pro (2024), оснащений процесором Apple M4, і технологічні ентузіасти вже…

    16.05.2024