У всіх Samsung Galaxy S10 є жахливий недолік, який від усіх приховали

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомив виробник під час презентації своїх нових смартфонів, екран в Samsung Galaxy S10 займає більш ніж 91% площі на лицьовій частині. Саме на дисплей практично весь час використання мобільного пристрою дивиться користувач, тому вкрай важливо те, щоб на ньому не було ніяких засвітів, битих пікселів і інших пошкоджень, які можуть виникати в процесі виробництва. Проте, як вдалося з’ясувати, у всіх примірниках Galaxy S10 і S10 + є жахливий недолік, який від усіх приховали.

Якщо в моделі Galaxy S10e використовується сканер відбитків пальців, який вбудований в бічну кнопку, чим багато залишилися незадоволені, то в звичайні моделі нового флагмана встановлений ультразвуковий дактилоскопічний модуль, інтегрований прямо в дисплей. Він працює на основі ультразвуку, що дозволило південнокорейським мобільних пристроїв стати першими в світі масовими комерційними телефонами з такою особливістю, однак у неї є величезний недолік, який сильно засмучує.

Мало того, що ультразвуковий сканер відбитків пальців в Samsung Galaxy S10 не працюватиме з захисними склом і практичними всіма захисними плівками, так він ще й створює пошкодження на екрані. Журналісти, які вже отримали мобільний пристрій для тестування, виявили, що місце розміщення даного модуля при максимальній яскравості екрану і білому (світлому) фоні чітко видно. Це прямокутна область в нижній частині матриці. Побачити цей дефект можна лише під певним кутом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На практиці це означає, що навіть якщо власник смартфона Samsung Galaxy S10 не бачитиме ніякого дефекту на екрані, люди, що знаходяться поруч, можуть його легко помітити. Особливо добре цей недолік помітний при яскравому освітленні в приміщенні або на вулиці. Компанія-виробник не розповіла про таку особливість під час презентації або після неї, тому багато хто вважає, що бренд навмисно приховав дані про таку жахливу особливості, яку явно не чекаєш зустріти в смартфоні за 60 000 гривень, за які продають топову модель з 12 ГБ оперативної і 1 ТБ постійної пам’яті.

Втім, можливо, такий жахливий косметичний недолік є тільки в примірниках, які надали журналістам для тестування, а в продаж надійдуть моделі без даного дефекту. Сказати напевно, на жаль, зараз не можна.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.