Анонсовані смартфони LG K40, K50 і Q60

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG не стала чекати відкриття виставки MWC 2019 і прямо сьогодні розсекретила основні технічні подробиці про три своїх смартфони початкового і середнього рівня. Найбільш цікавою новинкою з трьох є Q60.

Ця модель має екран FullVision діагоналлю 6,26 дюйма з каплевидным вирізом, 3 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, акумулятор ємністю 3500 мА·год, фронтальну камеру з роздільною здатністю 13 Мп і потрійну основну камеру з датчиками роздільною здатністю 16, 5 і 2 Мп (останній використовується для аналізу глибини сцени).

Коштує на щабель нижче модель, яка пропонує аналогічний екран, обсяг ОЗУ, фронтальну камеру і акумулятор, але флеш-пам’яті тут в два рази менше – 32 ГБ, а основна камера – здвоєна, з датчиками роздільною здатністю 13 і 2 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG K40 отримав звичайний дисплей без вирізів діагоналлю 5,7 дюйма, 2 ГБ ОЗП і 32 ГБ флеш-пам’яті, фронтальну камеру роздільною здатністю 8 Мп і основну камеру роздільною здатністю 16 Мп. Ємність акумуляторної батареї цієї моделі – 3000 мА·год.

Всі три смартфона оснащені восьмиядерними CPU частотою 2,0 ГГц (про використану SoC нічого не повідомляється), сканерами відбитків пальців на тильних панелях і додатковими клавішами, що відповідають за виклик розумного помічника Google Assistant.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.