Опубліковані характеристики смартфона Redmi 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися нові подробиці про бюджетний смартфон Redmi 7. Новинка засвітилася в базі даних Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC) під позначеннями M1810F6LG і M1810F6LH. Перші три символи вказують на рік розробки смартфона, що цілком і повністю співвідноситься з Redmi 7, роботи над яким почалися ще в минулому році.

Отже, за даними FCC, габарити Redmi 7 складають 157 x 76 мм. Для порівняння, габарити Redmi 6 – 147,5 x 71,5 мм. Очевидно, новинка запропонує екран побільше того, що є у Redmi 6 (його діагональ, нагадаємо, становить 5,45 дюйма). Судячи по діагоналі корпусу, можна припустити, що діагональ екрану Redmi 7 буде знаходитися біля позначки 6,2 дюйма. Роздільна здатність теж може підвищитися з HD+ до Full HD+.

У Redmi 7 передбачено три варіанти пам’яті: 3 ГБ ОЗП і 32 ГБ флеш-пам’яті, 3 ГБ + 64 ГБ і 4 ГБ + 64 ГБ. Також в конфігурації адаптери Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, приймач GPS/ГЛОНАСС, модем LTE і приймач FM. Про версію ОС нічого не говориться, але за замовчуванням смартфон запропонує інтерфейс MIUI 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А тепер, мабуть, найцікавіше: чому на схематичному зображенні моделі основна камера представлена тільки одним об’єктивом, в той час як у Redmi 6 вона представлена двома об’єктивами і двома датчиками роздільною здатністю 12 і 5 Мп. За прикладом смартфонів Pixel і iPhone ми знаємо, що і одна камера може робити дуже пристойні фото, але Redmi 7 бюджетна модель, так що в ній ефектів боке дешевше використовувати схему зі здвоєною камерою і недорогими датчиками. Що в підсумку запропонує товарний зразок Redmi 7 – поки питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.