Власник BlackBerry і Alcatel готує відразу п’ять складних смартфонів із гнучкими екранами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія TCL, якій належать бренди смартфонів BlackBerry і Alcatel, працює відразу над п’ятьма варіантами мобільних пристроїв з гнучкими екранами. Про це розповіло видання CNET, що отримало доступ до офіційних комп’ютерних моделей і зображень з патентів.

П’ять проектів описують дуже різні пристрої. Два з них більше схожі на планшети в розкладеному стані. Два інших складаються не вздовж, а поперек гнучкого дисплея, на зразок телефонів-розкладачок минулого. П’ятий смартфон може обертатися навколо руки, перетворюватися в свого роду браслет і працювати як розумний годинник.

Один з «планшетних» смартфонів складається екраном всередину, а другий — екраном назовні. “Довгі” смартфони-розкладачки також згинаються всередину і назовні відповідно. Жодна з п’яти розробок не використовує дизайн з другим дисплеєм, як у складного смартфона Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікувати швидкого виходу подібних пристроїв під брендами BlackBerry і Alcatel поки не варто. Як повідомив глава TCL журналістам CNET раніше, перший складний пристрій компанія випустить тільки в 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.