Можливо Xiaomi Mi Mix 4. Топ-менеджер Xiaomi підтвердив підготовку смартфона з висувною селфі-камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У той час як інші виробники смартфонів зазвичай намагаються зберегти все найцікавіше до урочистого представлення, керівництво компанії Xiaomi продовжує радісно ділитися комерційними таємницями через соціальні мережі.

На цей раз, головний інженер і директор по продукту Xiaomi Ван Тен Томас (Wang Teng Thomas) в китайській соцмережі Weibo розповів не про гаряче очікуваний Xiaomi Mi 9, а про якийсь новий смартфон.

У своєму діалозі з користувачами він повідомив, що компанія може випустити смартфон з висувною фронтальною камерою. Мова йде не про смартфон-слайдер, як Mi Mix 3, а про висувний модуль тільки під фронтальну камеру, як у Vivo NEX і OPPO Find X.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак, за словами топ-менеджера Xiaomi все залежить від потенційного попиту на такий смартфон. Патент на подібну розробку у компанії отриманий ще в 2015 році. Таким чином, компанія може, але не обов’язково випустити смартфон в новому форм-факторі. Проте, в мережі вже з’являлися повідомлення, що такий дизайн може отримати Xiaomi Mi Mix 4, спадкоємець першого смартфона-слайдера Xiaomi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.