«Збитковий» Redmi Note 7 виходить за межі Китаю

На початку січня тепер вже окремий суббренд Xiaomi Redmi представив свого «первістка» — Redmi Note 7. Поки смартфон продається тільки в Китаї, але тепер стало відомо, коли він вийде на міжнародний ринок.

В Індії дебют Redmi Note 7 відбудеться 28 лютого. Індійський підрозділ і його глава Ману Кумар Джейн (Manu Kumar Jain) вже зазивають на презентацію.

Для нас це означає одне: “сімка” виходить за межі Піднебесної, а слідом за Індією (а можливо, того ж дня) підуть і інші країни.

При цьому Redmi Note 7 буде поставлятися з міжнародною, а не китайською прошивкою.

Але в звичайних роздрібних магазинах смартфони навряд чи з’являться. Віце-президент Xiaomi Group Лю Вейбинг (Lu Weibing), він же глава бренду Redmi, пояснив в соцмережах, що компанія заробляє на Redmi Note 7 дуже мало, а деякі моделі продають за собівартістю або навіть в збиток. Тому про роздрібну торгівлю, яка більш затратна, мова не йде.

Нагадаємо, Redmi Note 7 отримав 6.3-дюймовий дисплей Full HD+ (2340×1080 пікселів) зі співвідношенням сторін 19.5:9 і краплевидним вирізом зверху, міцне захисне скло, процесор Snapdragon 660, 3/4/6 ГБ ОЗУ, 32/64 ГБ ПЗУ, подвійну камеру з основним 48-мегапіксельним модулем і акумулятор на 4000 мАг. І все це з цінником від $147 (4 000 грн.). Тому не дивно, що він став справжнім хітом продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.