Samsung Galaxy M30 запропонує нереальні характеристики за $200

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися нові подробиці про смартфон Samsung Galaxy M30, і вони вельми цікаві. Тому що стосуються термінів випуску моделі і її ціни.

Як повідомляється, продажі моделі в Індії стартують на першому тижні березня. Відповідно, анонс повинен статися трохи раніше — в кінці лютого. Що стосується ціни, то апарату приписують вкрай привабливу вартість — $210 (5700 грн.).

Характеристики Galaxy M30 вже не становлять секрету — за $210 користувач отримає цілком собі сучасну і не особливо-то і бюджетну модель з дисплеєм AMOLED з діагоналлю 6,38 дюйма роздільною здатністю 2220х1080 пікселів, потрійною основною камерою з датчиками роздільною здатністю 13, 5 і 5 Мп і фронтальною камерою роздільною здатністю 16 Мп, сканером відбитків пальців на тильній панелі, акумуляторною батареєю ємністю 5000 мА·год і портом USB-C.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За сукупністю названих характеристик і ціни Galaxy M30 виглядає зараз чи не кращою пропозицією в сегменті. Залишилося тільки дочекатися офіційного підтвердження характеристик і вартості моделі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.