Смартфон Xiaomi Mi Note 4 першим отримає екран, загнутий на всі 4 сторони

У мережі з’явилася нова інформація про смартфон Xiaomi Mi Note 4, анонс якого відбудеться ще не скоро. Раніше вже повідомлялося, що смартфон зазнає сильні зміни в дизайні в порівнянні з попередниками. Тепер уточнюється, які саме.

За даними джерела, Mi Note 4 першим використовує нову розробку Xiaomi з екраном, загнутим на всі чотири кромки корпусу, і стане першим на 100% безрамковим смартфоном Xiaomi. Не так давно повідомлялося про такий патент китайського виробника.

Як саме в такому випадку буде вирішена проблема з фронтальною камерою, поки неясно, але очікується, що вона буде роздільною здатністю 12 Мп. Задня панель смартфона буде скляною з подвійною горизонтальною камерою з датчиками роздільною здатністю 20 і 12 Мп. В основу ляже SoC середнього рівня Qualcomm Snapdragon 712. Варіанти конфігурації включають 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ на накопичувачі і 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ на накопичувачі. Також відзначаються функція розпізнавання осіб і швидка зарядка.

Офіційний дебют Xiaomi Mi Note 4 має відбутися в другому кварталі року, можливо, в магазинах він з’явиться в травні. Ціна на смартфон помітно зросте в порівнянні з попередниками і очікуваним раніше рівнем-стартова вартість складе 428 доларів (11700 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.