Перший погляд на Samsung Galaxy S10+ у білому керамічному корпусі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс MySmartPrice спільно з індійським інсайдером Ішаном Агарвал (Ishan Agarwal) опублікували перші зображення преміальної версії смартфона Samsung Galaxy S10+ в білому кекрамическом корпусі. Відзначається, що це офіційні зображення, отримані від надійного джерела.

Крім усього іншого, порівнюються дві версії білого Galaxy S10+. Як відомо, преміальна версія Galaxy S10+ з 12 ГБ ОЗУ і 1 ТБ на накопичувачі укладена в керамічний корпус чорного або білого кольору, але у звичайних версій Galaxy S10+ теж передбачений білий і чорний варіанти, вони називаються Prism Black і Pearl White.

Раніше смартфон показувався в звичайному білому корпусі, а також порівнювалися чорні варіанти. Тепер можна побачити, чим відрізняється один білий (Ceramic White) від іншого білого (Pearl White).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними MySmartPrice, дана варіація смартфона називається Galaxy S10+ Luxurious Ceramic White Edition. Те, що раніше приймалося за білу кераміку, насправді версія Pearl White, оскільки має переливи. А білий керамічний корпус виконаний в рівному кольорі без переливів.

Офіційний анонс лінійки Samsung Galaxy S10 очікується 20 лютого цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.