Нові рендери: чим порадує LG G8 ThinQ?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери продемонстрували нові рендери флагманського телефону G8 ThinQ від компанії LG. У зв’язку з цим користувачі почали задаватися питанням, чим порадує новинка. І, здається, у постачальників інформації є відповідь на це питання. Адже вони не тільки показали зовнішній вигляд пристрою, але і розповіли про його  характеристики.

Дизайн смартфона буде виглядати зовсім інакше, якщо порівнювати з його попередником. Розробники оснастили пристрій широкоформатним екраном і невеликою «монобровою», призначеною для фронтальної камери. На жаль, в нижній частині телефону присутнє «підборіддя», причому досить значне. Тильна сторона пристрою обзавелася двома модулями основної камери, спалахом, а також круглим вирізом під сканер відбитків пальців. Крім стандартних кнопок буде одна додаткова, за допомогою якої користувачі зможуть викликати голосового помічника Google Assistant. Відзначимо і присутність популярного порту USB-C.

За попередніми даними, флагманський пристрій отримає OLED-дисплей з діагоналлю 6,1 дюйма, при цьому він буде замінювати стандартні колонки – звук буде передаватися прямо через екран. Серцем смартфона стане процесор останнього покоління Snapdragon 855. Примітно, що розробники передбачили сенсор, який дозволяє створювати 3D-модель особи, що забезпечує підвищену безпеку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагман буде представлений під час виставки MWC 2019, яка пройде в столиці Каталонії. Орієнтовна вартість новинки складе 900 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.