Нові рендери: чим порадує LG G8 ThinQ?

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдери продемонстрували нові рендери флагманського телефону G8 ThinQ від компанії LG. У зв’язку з цим користувачі почали задаватися питанням, чим порадує новинка. І, здається, у постачальників інформації є відповідь на це питання. Адже вони не тільки показали зовнішній вигляд пристрою, але і розповіли про його  характеристики.

Реклама

Дизайн смартфона буде виглядати зовсім інакше, якщо порівнювати з його попередником. Розробники оснастили пристрій широкоформатним екраном і невеликою «монобровою», призначеною для фронтальної камери. На жаль, в нижній частині телефону присутнє «підборіддя», причому досить значне. Тильна сторона пристрою обзавелася двома модулями основної камери, спалахом, а також круглим вирізом під сканер відбитків пальців. Крім стандартних кнопок буде одна додаткова, за допомогою якої користувачі зможуть викликати голосового помічника Google Assistant. Відзначимо і присутність популярного порту USB-C.

За попередніми даними, флагманський пристрій отримає OLED-дисплей з діагоналлю 6,1 дюйма, при цьому він буде замінювати стандартні колонки – звук буде передаватися прямо через екран. Серцем смартфона стане процесор останнього покоління Snapdragon 855. Примітно, що розробники передбачили сенсор, який дозволяє створювати 3D-модель особи, що забезпечує підвищену безпеку.

Флагман буде представлений під час виставки MWC 2019, яка пройде в столиці Каталонії. Орієнтовна вартість новинки складе 900 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоxda-developers

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: