Без сюрпризів: фішки Galaxy S10 офіційно підтверджені

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім скоро, а точніше 20 лютого, в Сан-Франциско пройде офіційна презентація флагманської лінійки смартфонів Galaxy S10 від Samsung. Спочатку компанія лише робила невеликі тизери, а також всіляко натякала на особливості телефонів, проте нічого конкретного не було. Однак, тепер вона перейшла до повномасштабних дій, розгорнувши цілу рекламну кампанію. Тепер всі фішки Galaxy S10 офіційно підтверджені – обійшлося без сюрпризів.

Кілька опублікованих відеороликів, які спрямовані на рекламу смартфонів, вийшли досить цікавими. Крім того, вони розвіяли всі домисли і чутки, надавши офіційну інформацію.

В першу чергу в очі впадає дизайн флагманських телефонів. Вони повністю позбулися вже приїлися «чубків», отримавши маленькі круглі вирізи, призначені для фронтальної камери. Виглядає подібне рішення досить компактно і цікаво.

У смартфонів точно буде сканер відбитків пальців, встановлений прямо під дисплей. Однак, у молодшій версії Galaxy S10e сенсор буде встановлений збоку, а не під екраном.

Підтвердилося й те, що за допомогою смартфонів можна буде заряджати інші пристрої бездротовим шляхом. Навряд чи потужності акумулятора вистачить на щось серйозне, однак умовні навушники телефони заряджати все ж здатні.

Ну і наостанок Samsung розповіла, що камера буде підтримувати зйомку в 4К, а також отримає оптичну стабілізацію картинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.