iPhone X дуже сильно впав в ціні, до дня святого Валентина

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в листопаді 2017 року компанія Apple запустила в продаж флагманський смартфон iPhone X, появи якого на полицях магазинах чекали дуже багато. І все це при тому, що мобільний пристрій оцінили в цілу $ 1000, тобто в величезну суму грошей. З тих пір пройшло вже майже півтора року, за які цей телефон встигли зняти з продажу, замінивши їм iPhone XR, але всі люди, які розбираються в електроніці, чудово розуміють, що нова модель гірша старої, в зв’язку з чим флагман «яблучної» корпорації старого покоління зараз актуальний, як ніколи раніше.

Якщо ще на старті продажів за iPhone X в сертифікованому для українського ринку стані продавали за 35 000 гривень, то вже зараз придбати його можна набагато дешевше, тому як даний телефон топового рівня нищівно сильно впав в ціні до дня Валентина, що дозволяє купити його за 20 – 22 тис. гривень. Виходить, що розмір економії досягає цілих 10 – 15 тис. гривень, на які цей апарат подешевшав за півтора року. За зниженою ціною його продають десятки магазинів в Україні, причому пропонують вони, як і раніше, чорне і сріблясте забарвлення.

Що ж стосується технічного оснащення, то з цим у телефону все дуже навіть добре. Мобільний пристрій в особі iPhone X може похвалитися 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2436 на 1125 пікселів, 6-ядерним процесором Apple A11 Bionic з тактовою частотою 2,39 ГГц, графікою Apple GPU, 3 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, подвійний основний (12 Мп + 12 Мп) і 7 Мп фронтальною камерами, роз’ємом Lightning з підтримкою швидкої зарядки PD, а також акумуляторною батареєю ємністю 2716 мАг, причому є сумісність з бездротовою зарядкою по Qi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Габарити корпусу телефону складають 143,6 x 70,9 x 7.7 мм, а важить весь телефон 174 грами. Серед модулів в ньому знайшлося місце для Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS, а також NFC для роботи з платіжною системою Apple Pay. Корпус iPhone X захищений від попадання води і пилу за стандартом IP67, що дозволяє йому витримувати короткочасні занурення під воду на невелику глибину. Одна з особливостей цього мобільного пристрою в тому, що його дисплей підтримує частоту оновлення до 120 Гц, технологію True Tone, а також має сумісність з 3D Touch. Придбати смартфон можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.