Флагманський смартфон Samsung Galaxy S10 з підтримкою 5G з’явиться раніше очікуваного

Індійський інсайдер Ішан Агарвал (Ishan Agarwal), який часто публікує достовірну інформацію, вибухнув новими подробицями про наступні новинки Samsung.

Раніше повідомлялося, що версія смартфона Galaxy S10+ з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління з’явиться у продажу помітно пізніше, ніж інші моделі лінійки. Galaxy S10, S10+ і S10e з’являться на полицях магазинів в 8 березня, преміальна версія Samsung Galaxy S10+ Limited Edition з 1 ГБ вбудованої флеш-пам’яті і 12 ГБ ОЗУ — 15 березня. Перша ж поява Galaxy S10+ 5G очікувалося тільки в кінці березня і те, тільки в Південній Кореї.

За даними джерела, Galaxy S10 5G покажуть одночасно з іншими моделями серії, на заході 20 лютого, а не пізніше окремо. Це дозволяє сподіватися, що і в продаж він вийде одночасно або майже одночасно в Galaxy S10, S10+ і S10e.

Також інсайдер розповів про гнучкий смартфон Samsung з дисплеєм, що розкладається. За його словами, на даний момент корейський виробник схиляється до назви Galaxy Winner, а не Galaxy F, Galaxy Flex або Galaxy Fold як смартфон іменувався з чуток.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.