Флагманський камерофон Xiaomi Mi 9 представлять у лютому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не так давно сінгапурський регулятор видав дозвіл на випуск пристрою Xiaomi з модельним номером M1902F1G, під яким ховається флагманський Xiaomi Mi 9.

У січні китайський регулятор 3C також схвалив випуск смартфонів M1902F1A і M1902F1T, які є різними версіями Xiaomi Mi 9. Раніше в базі даних TENAA з’явився смартфон M1902F1A, проте характеристики і зображення поки що не були внесені в базу даних. Вчора вночі на сайті TENAA також був помічений смартфон з модельним номером M1902F1T.

Все це вказує на те, що компанія Xiaomi вже підготувалася до офіційного анонсу. Свіжі дані вказують на те, що Xiaomi Mi 9 представлять до кінця поточного місяця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одним доказом служить той факт, що користувачі неодноразово ставили Xiaomi в китайській соціальній мережі Weibo питання на тему дати виходу Xiaomi Mi 9, але тільки на цьому тижні вони отримали хоч якусь відповідь.

Вчора голову офіційного каналу Xiaomi в Weibo попросили відповісти смайликом, вираз якого підтверджує або спростовує припущення про те, що смартфон представлять в лютому. Опублікований співробітником Xiaomi відповідь вказує на те, що смартфон дійсно може бути представлений і випущений в лютому, принаймні, на території Китаю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.