Нова ціна Samsung Galaxy S9 вразила всіх покупців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в березні 2019 року в продаж надійшов Samsung Galaxy S9, який коштував непристойно багато. Віддавати такі гроші за нього виявилася готові далеко не всі, в зв’язку з чим багато людей відмовилися від ідеї його покупки, але менш ніж за один рік ситуація так сильно змінилася, як тільки могла. Нам вдалося з’ясувати, що Samsung Galaxy S9 тепер можна купити в Україні за новою ціною, розмір якої значно менше, ніж будь-коли раніше. Відтепер придбати даний апарат можливо всього за 15 – 16 тис. гривень, що майже вдвічі менша тієї ціни, за якою його реалізували спочатку.

За зниженою ціною цей апарат реалізують десятки магазинів в Україні, яким довелося знизити ціни на Samsung Galaxy S9 через його сильну конкуренцію, а також майбутнього виходу на ринок нової моделі. Купити флагманський телефон топового рівня можна в чорному, фіолетовому, сріблястому, золотистому і кольорах, а з недавніх пір також можна придбати блакитне колірне рішення, причому градієнтне. Само собою, що за 15 тисяч гривень продають базову версію флагмана, яка володіє 64 ГБ постійної пам’яті.

В іншому, даний телефон топового рівня може похвалитися 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц, графікою Mali-G72 MP18, 4 ГБ оперативної пам’яті , слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, одинарної 12 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а також акумулятором ємністю 3000 мАг. Придбати смартфон можна за посиланням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.