Повні фінальні характеристики Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ і Galaxy S10e

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс GSMArena отримав від аноніма по електронній пошті список повних технічних характеристик трьох моделей серії смартфонів Samsung Galaxy S10. Імовірно, це документація від внутрішнього джерела з роздрібного каналу Samsung.

Більшість характеристик підтверджують більш ранні витоки. Але тепер їх можна розглядати як майже офіційні. Але деякі суперечать чуткам. Так, наприклад у Galaxy S10+ діагональ вказана 6,3 дюйма, а не 6,4, як очікувалося.

З довгого переліку в документі на двох аркушах можна виділити деякі параметри. Так, смартфони отримають селфі-камери з діафрагмою f/1,9 і роздільною здатністю 10 Мп, здатні на зйомку відео в 4K. Є система автофокусування Dual Pixel, але в документі не згадана очікувана оптична стабілізація зображення. Також підтвердився “продовжений” режим сповільненої зйомки – до 0,4-0,8 с, вдвічі довше, ніж у попередників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S10+ і Galaxy S10 отримали потрійні основні камери. Вони поєднують модулі:

  • телефото 12 Мп f/2.4 з кутом огляду 45° і автофокусом
  • ширококутний 12 Мп f / 1.5 з кутом огляду 77°, подвійною апертурою і автофокусуванням Dual Pixel
  • ультраширококутний / 16MP f/2.2, з кутом огляду 123° і фіксованим фокусом

Молодша модель Galaxy S10e отримала подвійну камеру з ширококутним модулем 12 Мп і і ультраширококутним на 16 Мп, а не звичайним і телефото, як у Galaxy S9+ і очікувалося з чуток.

Samsung збирається представити серію смартфонів Galaxy S10 на заході 20 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.