Рекламні ролики Samsung підтверджують ключові особливості флагманського смартфона Samsung Galaxy S10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung активно готує громадськість до анонсу лінійки флагманських смартфонів Samsung Galaxy S10, а також свого першого пристрою, оснащеного екраном, що згинається.

Наступні офіційні рекламний ролики підтверджують ключові особливості флагманського смартфона Samsung Galaxy S10. Перший ролик показує, наскільки вигідно новинка виділяється на тлі маси смартфонів з монобровью. Але головний акцент цього ролика-наявність подекранного дактилоскопічного датчика. В Samsung Galaxy S10 застосований ультразвуковий сканер відбитків пальців, який спрацьовує швидше і точніше, ніж його оптичні побратими. Нагадаємо, тільки молодша модель під назвою Galaxy S10e отримає дактилоскопічний датчик на бічній панелі, розташування якого в верхній частині вже викликало велику кількість питань.

Другий відеоролик підтверджує, що Samsung Galaxy S10 зможе виступати в ролі портативного акумулятора, причому заряджати інші смартфони, включаючи iPhone, і аксесуари він зможе бездротовим шляхом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третій ролик підтверджує чутки про те, що фронтальна камера смартфона, врізаються в екран, буде оснащена системою оптичної стабілізації зображення і підтримувати роздільну здатність 4К.

Офіційний анонс Samsung Galaxy S10 відбудеться 20 лютого 2019.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.