Oppo додала інструмент App Drawer в прошивку ColorOS 6.0

В кінці минулого року компанія Oppo представила нову графічну оболонку і користувальницький інтерфейс ColorOS 6.0 на базі операційної системи Android.

Поки що прошивка тестується на Oppo R15 Dream Mirror Edition, але вона буде випущена найближчим часом і для інших смартфонів Oppo і Realme.

На офіційному сайті Realme з’явилася свіжа інформація про нововведення прошивки ColorOS 6.0. Зокрема, підтверджено, що в прошивці з’явиться App Drawer. По суті, це менеджер додатків, який відкриває меню з усіма встановленими додатками в алфавітному порядку.

Також було оголошено про те, що фірмовий браузер буде додатково оптимізований, щоб працювати ще швидше і споживати менше енергії, ніж інші браузери, включаючи Chrome.

ColorOS 6.0 створювалася для безрамкових смартфонів, але і на інших смартфонах зміни будуть явними. ColorOS 6.0 відрізняється використанням градієнтної заливки, в новій оболонці активно використовується білий колір, а також абсолютно новий шрифт Oppo Sans. Прошивка характеризується підвищеною продуктивністю, а також використанням штучного інтелекту для різних завдань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.