Випущений три роки тому смартфон Moto G4 Plus отримав стабільну версію Android 8.1 Oreo

У травні 2016 компанія Lenovo представила смартфон Moto G четвертого покоління. Ще в 2017 році було випущено оновлення до Android 8.0 Oreo для більшості смартфонів, крім Moto G4 Plus і Moto G4.

Розробники звернулися до користувачів цих пристроїв з проханням поставитися з розумінням до незапланованої затримки оновлення. І тільки на цьому тижні восьма версія операційної системи Android стала доступна на Moto G4 Plus.

Стабільна версія Android 8.1 Oreo була випущена тільки вчора, вона включає в себе нові іконки, повідомлення, звуки і оновлений користувальницький інтерфейс. Крім того, прошивка містить грудневу латку системи безпеки Android, яка виправляє критичні уразливості.

Розробники нагадують, що після установки Android 8.1 Oreo у вас не буде можливості повернутися до попередньої прошивки. Вчора оновлення почало поширюватися на території США, протягом декількох днів воно стане доступне у всіх регіонах світу.

Терміни виходу оновлення Android 8.1 Oreo для Moto G4 не уточнюються, проте джерела впевнені, що це відбудеться найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.