Новий смартфон Xiaomi набагато краще Samsung Galaxy S10

Вже через кілька тижнів відбудеться офіційна презентація флагманського смартфона Samsung Galaxy S10, а приписують йому новітнє технічне оснащення, в тому числі вбудований в дисплей сканер відбитків пальців. В цьому телефоні компанія-виробник вирішила реалізувати всі новітні технології та інженерні рішення, але китайським брендам вже вдалося її обійти. Так, наприклад, новий смартфон від Xiaomi, який вже існує у вигляді прототипу, набагато краще продукту південнокорейської корпорації.

Сьогодні, 9 лютого 2019 року, з’явилися офіційні відомості про те, що Xiaomi успішно запатентувала новий смартфон, який має вигнутий з усіх чотирьох сторін екран. Для порівняння, в Samsung Galaxy S10 вигин є тільки з боків, а зверху і знизу можна зустріти відступи. У випадку ж з новим флагманом від китайської корпорації дисплей займає 99% площі на лицьовій частині, тобто весь простір. В даний час на ринку немає жодного телефону, який би міг похвалитися такою особливістю.

За рахунок вигнутого екрану з усіх чотирьох сторін новий смартфон Xiaomi виглядає просто неймовірно, а зараз він існує у вигляді прототипу. Очікується, що такий апарат можуть представити і запустити у продаж вже восени 2019 року, але в ньому виявиться значний для багатьох недолік. Оскільки екран від китайського бренду займає 99% площі на лицьовій частині, в ньому немає ніяких вирізів і отворів під фронтальну камеру, а сам корпус є цілісним, тобто з нього нічого не висувається. Таким чином, цей телефон виявиться позбавленим фронтальної камери.

Саме тому задня кришка новинки від Xiaomi, хоч вона і виявиться скляною, матиме дзеркальний ефект. За рахунок цього користувачі зможуть хоч якось компенсувати відсутність фронтальної камери, маючи можливість бачити своє обличчя під час селфі на основну камеру, яка виявиться подвійною. Новинка, яка набагато краще Samsung Galaxy S10, стане експериментальним смартфоном, яким в 2016 році став перший Mi Mix. Якщо апарат доведеться по душі, компанія-виробник абсолютно точно вирішить питання з фронтальною камерою і буде працювати над поліпшенням у всіх відносинах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.