iPhone 2019 року отримають різнокаліберні «чубчики» та отвори

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилася нова порція відомостей про нові смартфони Apple, чий дебют очікується восени поточного року. Компанія випустить спадкоємців для всіх трьох моделей 2018 року — iPhone XS, XS Max і XR.

За даними джерела, виріз у спадкоємців iPhone XS і XS Max виявиться менше, ніж у iPhone XR. Причини подібного кроку поки неясні. З іншого боку, у Apple зараз є прототипи як зі зменшеним “чубчиком”, так і із звичайним. Не можна абсолютно точно стверджувати, який саме варіант буде обраний в якості фінального. Те ж джерело стверджує, що остаточне рішення Apple поки не прийняла.

Також можливий перехід від фірмового коннектора Lightning на загальнодоступний USB Type-C. Виробник зараз тестує прототипи і того, й іншого типу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спадкоємець iPhone XR отримає новий варіант в зеленому корпусі, він прийде на зміну одному з існуючих варіантів забарвлення корпусу. Спадкоємець iPhone XS Max зможе похвалитися потрійною камерою, а у iPhone XR кількість модулів для зйомки в основній камері зросте до двох.

Раніше повідомлялося, ціна смартфонів залишиться на рівні поточного покоління — від 750 доларів для iPhone XIR (20 315 грн.), 1000 доларів для iPhone XI (27 086 грн.) і 1100 доларів для iPhone XI Max (29 795 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.