У мережу потрапило неймовірне фото Asus ZenFone 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато хто з нетерпінням чекає появи флагманського смартфона Asus ZenFone 6, офіційна презентація якого відбудеться в кінці поточного місяця. Незважаючи на те, що до анонсу залишилося близько двох тижнів, в мережу вже злили знімки портативного пристрою.

На жаль, сфотографована була тільки тильна сторона новинки. На зображеннях смартфон постав в двох кольорах: градієнт і чорний. Знімки підтвердили інформацію про потрійні модулі основної камери.

Крім того, на задній кришці відсутній отвір, призначений для сканера відбитку пальців. Отже, розробники вирішили йти в ногу з часом і встановити даний сенсор прямо під екран пристрою. Є ще варіант з розміщенням збоку, але він є найменш імовірним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що жодному з інсайдерів не вдалося добути інформацію про характеристики флагманського смартфона. Існують лише припущення, що Asus ZenFone 6 отримає широкоформатний екран з каплевидним вирізом або круглим отвором під фронтальну камеру.

За роботу гаджета, імовірно, буде відповідати топовий процесор Snapdragon 855 в парі з шістьма або вісьмома гігабайтами оперативної пам’яті. З приводу обсягу постійної пам’яті, акумулятора і роз’ємів немає навіть ніяких теорій. Частково анонс смартфона стане сюрпризом для багатьох шанувальників.

Офіційна презентація девайса пройде під час виставки MWC 2019, яка буде проводитися в період з 25 по 28 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.