Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S10e з усіх боків на офіційних зображеннях в новому кольорі

Share

Буквально вчора, відомий індійський інсайдер Ішан Агарвал виклав в мережу зображення смартфона Samsung Galaxy S10e в новому кольорі, в якому його можна буде купити в багатьох країнах світу, в тому числі, швидше за все, в Росії і Україні. Як можна легко помітити на опублікованих знімках, користувачів чекає подвійна основна камера, а також, крім того, вбудований в кнопку управління живленням сканер відбитків пальців. Простіше кажучи, дактилоскопічного модуля в екрані не буде.

При цьому в екран смартфона, виготовлений за технологією Super AMOLED, буде виріз під одинарну фронтальну камеру. Сам дисплей виявиться плоским, тобто ніяких вигнутих країв у нього не буде, чим багато гарантовано залишаться задоволені, тому як такий екран набагато складніше розбити, а ще на нього можна без труднощів наклеїти захисну 3D-скло. Крім жовтого забарвлення, купити Samsung Galaxy S10e можна буде в білому, чорному і зеленому кольорах, всі з яких виглядають дуже навіть ефектно і стильно.

Очікується, що коли Samsung Galaxy S10e надійде в продаж, купити його можна буде тільки в одній єдиній версії, а отримає вона 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті. Купити цей телефон в Європі можна буде приблизно за 25 – 30 тис. гривень, тоді як цінник в офіційних магазинах виробника в Україні виявиться відчутно вищі. Продажі новинки почнуться 8 березня 2019 року, а купити її можна буде в усіх офіційних салонах зв’язку, а також у безлічі торговельних точок партнерів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    У мережу злили ключові характеристики камер Samsung Galaxy S25 Ultra

    Так, надійний інформатор під ніком Ice Universe повідомив , що наступний апарат Galaxy S25 Ultra…

    28.05.2024

    У GSMArena протестували Google Pixel 8a на автономність

    Середній час роботи Google Pixel 8a з батареєю на 4492 мА * год при активному…

    28.05.2024

    Apple масштабно модернізує свої центри обробки даних для штучного інтелекту

    Менш ніж за два тижні Apple представить першу інформацію на майбутню стратегію компанії в галузі…

    28.05.2024

    У Telegram знайшли нові функції

    Портал «Чайна ревю» виявив у новій бета-версії Telegram для Android нові функції, про які поки…

    28.05.2024

    Одна транзакція карткою і ваші гроші заморожені назавжди: лише один переказ і ПриватБанк заблокує рахунок

    Клієнт фінансової установи «ПриватБанк» поскаржився, що його рахунок було заблоковано після продажу криптовалюти на одній…

    28.05.2024

    Apple змусить користувачів тримати iPad по-новому

    Співробітники Apple в рамках інтерв'ю французькому виданню Numerama поділилися подробицями про майбутні моделі iPad. За…

    28.05.2024