У Мережі з’явився прес-рендер із зображенням п’ятикамерного Nokia 9 PureView

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сам гаджет ще не був офіційно презентований виробником.

Останнім часом Інтернет переповнений чутками і витоками інформації про новинку від Nokia. Нещодавно з’явився прес-рендер, на якому смартфон можна розглянути більш детально.

Виходячи з представленої комп’ютерної моделі Nokia 9 PureView можна зробити висновок, що в ньому буде вбудовано п’ять камер, світлодіодний спалах і модуль автофокусу, які за своїм розташуванням нагадують розміщення патронів в барабані револьвера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей гаджета буде мати верхню і нижню рамки біля екрану. Судячи з усього, виробник не став гнатися за модною тенденцією безрамкових дисплеїв, яка досягається за допомогою «чубків» і «отворів». Приблизно в середині екрані розташований сканер відбитків пальців.

Блиск задній панелі дає уявлення про застосування в якості матеріалу для корпусу скла. Цей фактор може мати на увазі підтримку бездротової зарядки.

У більш ранніх інсайдерських витоках повідомлялося, що електронна схема PureView буде побудована на базі Snapdragon 845. Передбачуваний розмір екрану – 5,99 дюймів. Виконаний він буде за технологією AMOLED з роздільною здатністю 2К. Можливі обсяги пам’яті складуть 6 або 8 Гб ОЗУ і 128 Гб основної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.