LG G8 ThinQ матиме 3D камеру для розблокування обличчям

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І так, якщо запитаєте Ви, він все ще називається “ThinQ”.

Наступний флагман компанії LG ще не анонсований, але компанія допускаєвитоки інформації про нього. Сьогодні ми знаємо, що новинка дійсно буде називатися G8 ThinQ, і вона буде включати датчик часу відбиттяхвилі (ToF)як частину фронтальної камери. (Це, ймовірно, пояснює рендер, на якому видно дві камери на дисплеї телефону.)

Ці датчики працюють, відбиваючи інфрачервоні хвилі від об’єктів, і можуть бути використані для розпізнавання 3D форм. Технологія дозволяє забезпечити безпечне розблокування обличчя та більш чітке розмиття фону в портретах, а також потенційно може підтримувати додатки AR.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апаратно – це чіп REAL3 компанії Infineon. LG не говорить багато про те, як він буде використаний в програмному забезпеченні G8, але обіцяє забезпечити “новий рівень можливостей фронтальної камери в смартфоні”.

Компанія LG не є першою, яка предствить телефон із сенсором ToF, і, ймовірно, ми побачимо ще кілька схожих новинок цього року. Для прикладу HonorView 20 матиметакий датчик на задній камері, а VivoNexDualDisplayEdition може використовувати його як для селфі, так і для звичайних фотографій завдяки незвичайному дизайну телефону з двома екранами. Sony, тим часом, заявила, що планує збільшити кількість власних версій даної технології.

LG офіційно оприлюднить G8 ThinQнаMWC в Барселоні в кінці цього місяця. ПоприToF, за чутками, новинка може мати приєднуваний другий екран і безконтактний інтерфейс керування жестами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.