LG G8 ThinQ – один з небагатьох флагманів з датчиком ToF у фронтальній камері

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технологія тривимірного сканування Time of Flight (ToF), продемонстрована Vivo в минулому році, знаходить все більшого поширення серед серійних моделей. Однак у більшості випадків її встановлюють в системі основної камери – так ToF може використовуватися не тільки для додатків доповненої реальності, але ще й допомагати системі автоматичного фокусування. Але в LG вбудували ToF у фронтальну камеру. І на те є свої причини.

По-перше, тут теж мова йде про додатки доповненої і віртуальної реальності. По-друге, така технологія об’ємного сканування краще працює в умовах розсіяного світла, ніж інші подібні технології. В LG не конкретизували, буде ToF використовуватися для розблокування смартфона по обличчю, але, судячи з усього, буде. Зате розробники відзначили, що творцем рішення є компанія Infineon, і незабаром її камери ToF стануть застосовуватися не тільки в топових смартфонах, але і в моделях середнього рівня.

Само собою, фронтальна камера LG G8 ThinQ представлена не тільки ToF, але і звичайним датчиком зображення, який буде відповідати за фото і відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.