Categories: Смартфони

Samsung Galaxy Note 10 отримав неймовірну особливість, яка всіх здивує

Share

Як і у всіх попередніх моделях серії, стилус S Pen в Samsung Galaxy Note 10 вставлятиметься в корпус, де під нього зроблять спеціальний виріз. Якщо у флагмані Galaxy Note 9 цей самий стилус отримав Bluetooth, що дозволило використовувати його в якості пульта управління мобільним пристроєм, то у випадку з новинкою все виявиться ще цікавіше. Крім цього модуля для передачі даних, користувачів чекає вбудована в стилус камера, здатна в режимі реального часу передавати всю картинку на телефон.

Згідно з даними патенту, який Samsung отримала 6 лютого інженери корпорації зуміли вбудувати в стилус S Pen для свого нового смартфона справжнісіньку камеру, а знімати вона зможе відео з роздільною здатністю Full HD з частотою до 60 кадрів в секунду. Втім, її основне призначення полягає не в запису відео зі звуком, хоча на це вона також здатна, а в можливості робити фотографії. Не можна виключати, що через таку особливість в Galaxy Note 10 взагалі не буде фронтальної камери.

 

Головне розуміти і враховувати, що зйомка відео через стилус S Pen в Samsung Galaxy Note 10 виявиться енерговитратною, тому на одному заряді стилус навряд чи зможе працювати більш ніж 30 хвилин, адже більшу батарею встановити в нього просто неможливо. Складно сказати, для чого користувачам потрібна така можливість, хіба що заради того, щоб таємно десь щось знімати, але в такому випадку виробник ризикує зіткнутися з законодавчими обмеженнями багатьох країн, в тому числі Україні, де подібний пристрій ідеально потрапляє в список «шпигунських гаджетів», а вони заборонені до продажу та використання в країні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Представлений смартфон Sony Xperia 1 VI з основною камерою 48 Мп

    У середу компанія Sony провела віртуальний захід, на якому анонсувала нові смартфони лінійки Xperia. Чільне…

    16.05.2024

    Samsung знову надсміхається над Apple у новій рекламі

    Samsung зробив це знову. Компанія, яка вважає Apple своїм конкурентом і основним клієнтом, має історію…

    16.05.2024

    Google Pixel 8a з першим оновленням отримує генератор шпалер на основі ШІ

    Світ смартфонів не стоїть на місці, і компанії постійно шукають нові способи здивувати та порадувати…

    16.05.2024

    Названо смартфони Nokia які отримають Android 15

    Nokia - один з небагатьох брендів, які пропонують на своїх смартфонах версію Android, близьку до…

    16.05.2024

    Виявлено перший троян для iPhone: ступінь його ризику досі невідома

    Торік, у жовтні 2023 року, на Android з’явився новий троян “Golddigger”, який використовує служби доступності.…

    16.05.2024

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024