Флагманські камерофони Huawei P30 представлять наприкінці березня в Парижі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Польський підрозділ компанії Huawei випустила прес-реліз, в якому викладає свої плани на найближчий час, включаючи благу справу за наймом сотні фахівців в місцевий офіс.

В цьому прес-релізі польським по білому заявлені плани представити нові флагманські смартфони серії Huawei P. Подія відбудеться в кінці березня, презентація буде проведена в Парижі. Таким чином, чутки про можливий дебют на виставці MWC 2019 наприкінці лютого можна вважати спростованими.

У минулому році в кінці березня в Парижі була представлена серія Huawei P20. Модель Huawei P20 Pro досі займає перше місце в рейтингу DxOMark. Правда, з недавнього часу вона ділить його з Huawei Mate 20 Pro, що вийшов в жовтні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як очікується, Huawei P30 і P30 Pro виявляться потужними флагманськими моделями з SoC Kirin 980. Вони отримають великі панелі OLED з краплеподібним вирізом і подекранним дактилоскопічним датчиком. Huawei P30 приписують потрійну камеру з основним датчиком Sony IMX600, а P30 Pro — четверну з 38-мегапіксельним датчиком Sony IMX607.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.