Флагманський слайдер Xiaomi Mi Mix 3S виявиться дешевше очікуваного

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайські джерела поділилися новими подробицями про очікуваний смартфон Xiaomi Mi Mix 3S. Раніше повідомлялося, що смартфон може з’явитися в другій половині наступного року за ціною 620 доларів (16900 грн.) за стандартну версію.

Тепер же терміни випуску і ціна уточнені — старт продажів очікується в середині березня за ціною від 592 доларів (16100 грн.).

Смартфону приписують наступні особливості. Він збереже форм-фактор слайдера і вигнутий екран, як у Mi Mix 3, але рамки стануть менше і дисплей займає 95% площі лицьової панелі. Також він отримає SoC Snapdragon 855 і буде представлений у версіях з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ на диску, а також 8/256 ГБ. Раніше повідомлялося про преміальну версію з 12 ГБ ОЗУ і 1 ТБ флеш-пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потрійна камера використовує основний датчик роздільною здатністю 48 Мп і два по 12 Мп. Фронтальна камера поєднує датчики на 20 і 8 Мп. Передбачена оптична стабілізація зображення. Також очікується підтримка мобільних мереж мереж п’ятого покоління (5G), акумулятор ємністю 4000 мА·год. На смартфон встановлена MIUI 10 на базі операційної системи Android 9.0 Pie.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.