Фронтальна камера Samsung Galaxy S10 підтримує оптичну стабілізацію і 4К

За останній час почастішали всілякі витоки, пов’язані з лінійкою смартфонів Samsung Galaxy S10, які будуть представлені приблизно через два тижні на спеціальному заході.

Samsung є однією з декількох компаній, які оснащують фронтальні камери своїх флагманських смартфонів системою автоматичного фокусування зображення.

Згідно свіжої інформації, компанія Samsung додала у фронтальні камери своїх нових смартфонів ряд нововведень, серед яких окремої згадки заслуговує система автоматичної стабілізації зображення. Це означає, що фотографії, зроблені на фронтальну камеру, набагато рідше будуть виходити розмазаними через легкі рухи руки. У смартфонів Samsung Galaxy S9 і S9+ фронтальні камери оснащені системою електронної стабілізації зображення.

Також джерела стверджують, що фронтальна камера, яка буде одинарною або здвоєною в залежності від моделі, буде підтримувати запис відеороликів дозволом 4К. Про частоту 60 к/с точної інформації поки що немає.

Samsung Galaxy S10 повинен отримати 8 або 10-мегапіксельну фронтальну камеру, а Samsung Galaxy S10+ буде оснащений здвоєною фронтальною камерою з датчиком зображення роздільною здатністю 10 і 8 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.