Смартфони Samsung Galaxy A нового покоління вийдуть в кінці березня – початку квітня

Виявляється, дешевими будуть не тільки смартфони Samsung новоявленої лінійки Galaxy M, але і моделі лінійки Galaxy A, що стоїть на одну, а то й дві сходинки вище! За даними джерела, базова модель нової лінійки Galaxy A – Galaxy A10 – буде коштувати всього на $7 дорожче базової версії Galaxy M10!

За даними джерела, вартість Galaxy A10 в Індії складе всього $120 (3300 грн.) – це якщо не прорив в ціноутворенні смартфонів Galaxy A, то як мінімум серйозна поступка користувачеві. Само собою, є й інша причина низької ціни: боротьба за споживача з китайськими компаніями, і в першу чергу Xiaomi. Водночас засіб зниження вартості явно підглянуто у Galaxy M: обмеження обсягів пам’яті в початковій версії до 2 ГБ ОЗП і 16 ГБ флеш-пам’яті.

Смартфони будуть представлені під кінець поточного кварталу або на початку наступного, тобто в кінці березня-початку квітня. Лінійка дебютує трьома моделями: Galaxy A10, A20 і A30. Всі три будуть побудовані на SoC Exynos 7885 з восьмиядерним CPU і запропонують ОС Android 9.0 Pie з коробки. Мінімальний обсяг оперативної пам’яті Galaxy A10 складе, як вже було сказано вище, 2 ГБ. Galaxy A20 і A30 запропонують по 3 і 4 ГБ ОЗП відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.