Samsung Galaxy S10 Emperor Version – так буде називатися флагман з 1 ТБ флеш-пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела повідомили про те, що старша версія флагманського смартфона Samsung Galaxy S10, яка буде оснащена 1 ТБ енергонезалежній пам’яті, отримає приставку Emperor Version або Emperor Edition до назви.

Нагадаємо, минулого тижня південнокорейський гігант компанія Samsung офіційно анонсувала флеш-пам’ять UFS 2.1 об’ємом 1 ТБ, при цьому модуль за розмірами ідентичний модулем пам’яті ємністю 512 ГБ (11,5 х 13 мм). Він включає фірмовий контролер і 16 шарів флеш-пам’яті V-NAND щільністю 512 Гбіт.

Швидкості послідовного читання і запису у такій пам’яті становлять 1000 і 260 МБ/с відповідно, а продуктивність при випадковому читанні і запису дорівнює 58 000 і 50 000 IOPS відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По мірі нарощування швидкості мобільного підключення, а також поліпшення якості камер в смартфонах вільне місце на них закінчується все швидше. Якщо ще пару років тому смартфони з 16 і 32 ГБ флеш-пам’яті виглядали цілком сучасними, то сьогодні мінімальним об’ємом флеш-пам’яті для комфортного використання фахівці називають 64 ГБ.

Офіційний анонс Samsung Galaxy S10 відбудеться 20 лютого, новий смартфон зможе заряджати iPhone бездротовим шляхом швидше, ніж це робить фірмова зарядна станція.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.