Нові зображення смартфона Vivo V15 Pro з висувною камерою

На просторах Всесвітньої павутини з’явилися нові зображення флагманського смартфону Vivo V15 Pro, який повинен бути представлений в кінці лютого.

Vivo варто похвалити за те, що її смартфони не копіюють самі популярні тренди в плані дизайну, а часто виділяються якимось своїми унікальними моментами.

Головною особливістю пристрою, нагадаємо, є висувна фронтальна камера, яка буде оснащена датчиком зображення роздільною здатністю 32 Мп. Це дозволило зробити екран практично безрамковим, він повинен займати більше 90% площі лицьової панелі, а під поверхнею дисплея розташований дактилоскопічний датчик.

Основна камера, хоч і виконана в традиційному блоці з трьома модулями, розташованими вертикально, але все одно виглядає не так, як у інших смартфонів. За чутками, в камері будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48, 13 і 8 Мп.

Виробник раніше підтвердив, що представить свій флагманський смартфон 20 лютого цього року, того ж дня, коли компанія Samsung анонсує свої нові смартфони та інші новинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.