Samsung Galaxy A7 (2018) готується отримати Android 9.0 Pie

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В базі даних популярного тестового пакета Geekbench з’явилися результати тестування смартфона Samsung Galaxy A7 (2018), який не є новинкою, але ця подія все одно гідна згадки.

Справа в тому, що дані записи підтверджують, що Samsung Galaxy A7 (2018) вже тестується з використанням операційної системи Android 9.0 Pie, а це підтверджує, що пристрій зовсім скоро отримає відповідне оновлення прошивки One UI на базі дев’ятої версії мобільної операційної системи розробки Google.

Згідно опублікованому тиждень тому графіком, в якому були вказані приблизні терміни випуску оновлення до Android 9.0 Pie для різних смартфонів компанії Samsung, смартфон Samsung Galaxy A7 (2018) повинен отримати нову прошивку тільки в березні. Однак останнім часом Samsung прискорила процес тестування, так що оновлення може вийти і раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій з модельним номером SM-A750F оснащений однокристальною системою Samsung Exynos 7885, об’єм оперативної пам’яті становить 6 ГБ.

В однопоточному режимі результат тестування Samsung Galaxy A7 (2018) склав 1522 балів, а при використанні всіх ядер пристрій набрав 4320 балів.

Нагадаємо, Samsung Galaxy A7 (2018) став першим смартфоном виробника, який оснащений потрійною основною камерою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.