Дешевий флагман Xiaomi Redmi Note 7 Pro вийде 12 лютого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всього пару тижнів тому компанія Xiaomi через свій незалежний підрозділ Redmi випустила дуже привабливий в плані характеристик і доступний за ціною смартфон Redmi Note 7.

Смартфон виявився неймовірно популярним, за цей час виробник вже чотири рази починав продажу, але кожна наступна партія розкуповується буквально за лічені хвилини, а черги зацікавлених покупців не зменшуються.

Одночасно з анонсом Redmi Note 7 було оголошено, що незабаром буде випущена більш продуктивна версія пристрою з поліпшеними характеристиками, яка отримає приставку Pro до назви.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, офіційна презентація смартфона під назвою Redmi Note 7 Pro відбудеться 12 лютого цього року. На офіційній сторінці Xiaomi в соціальній мережі Twitter був опублікований наступний постер, який супроводжувався фразами «запуск нового смартфона Redmi», «Час настав», «48-мегапіксельний смартфон, на який звернуть увагу».

Згідно з наявною в мережі інформацією, смартфон повинен отримати основний датчик зображення Sony IMX586, роздільна здатність якого становить 48 Мп, однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 675, до 6 ГБ оперативної і до 128 ГБ флеш-пам’яті.

Ціна пристрою буде починатися з позначки близько 240 доларів (6700 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.