Ігровий смартфон ZTE Nubia Red Magic Mars виходить за межі Китаю всього за 389 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія ZTE почала приймати попередні замовлення на ігровий смартфон Nubia Red Magic Mars за межами Китаю. Попереднє замовлення доступне для Європи, Великобританії, США та Канади.

Смартфон цілком може скласти конкуренцію «найдешевшому флагману» Xiaomi Pocophone F1. Версію з 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ флеш-пам’яті можна замовити за 389 доларів (10800 грн.), версію з 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ на диску за 439 доларів (12200 грн.). Версія з 10 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ на накопичувачі поки не пропонується, вона повинна стати доступна «скоро».

Нагадаємо, в Китаї смартфон дебютував у грудні. Nubia Red Magic Mars може похвалитися повітряно-рідинною системою охолодження, підсилювачем і звуковою системою DTS 7.1, додатковими ігровими кнопками на корпусі, які дозволяють одночасно задіяти в іграх чотири пальці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон отримав екран діагоналлю 6 дюймів, роздільною здатністю 2160х1080 пікселів, звичайні одинарні камери на 16 і 8 Мп, однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 845, дактилоскопічний датчик на задній панелі, акумулятор ємністю 3800 мА·год з швидкою зарядкою. Встановлена операційна система Android 9.0 Pie з оболонкою Redmagic OS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.