Стало відомо, коли вийде 5G-смартфон Honor

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі виробники смартфонів в даний момент шалено розповідають про свої плани з випуску мобільних пристроїв, які зможуть працювати в мережах п’ятого покоління.

Так, наприклад, компанія Oppo заявила, що саме вона першою випустить смартфон з підтримкою 5G, хоча не факт, що станеться саме так. Honor, будучи підрозділом компанії Huawei, відноситься до числа найбільш активно розвиваються брендів. Компанія також зробила заяву, яка стосується строків випуску смартфона, який зможе працювати в мобільних мережах нового покоління.

Honor стверджує, що компанія нікуди не поспішає, плануючи випустити свій перший 5G-смартфон у другій половині цього року. Дану інформацію озвучив особисто президент Honor Джордж Жао (George Zhao).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він додав, що назву моделі поки що не обрано, а її характеристики будуть залежати від багатьох факторів, включаючи існуючу на той момент інфраструктуру мереж 5G.

Варто додати, що на Mobile World Congress 2019 свої смартфони з підтримкою 5G повинні представити компанії LG, OPPO, Samsung і Xiaomi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.