OnePlus тролить Apple за допомогою Siri

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У різних індустріях є досить звичним явищем, коли конкуренти жартують, іноді досить жорстко, один над одним.

В індустрії смартфонів зазвичай подібні «перестрілки» розгортаються між лідерами ринку, тобто Samsung, Apple і Huawei. Мало хто очікував, що свій випад на адресу Apple зробить компанія OnePlus.

Згідно з результатами останнього дослідження, опублікованого компанією Counterpoint, звання самого швидко зростаючого бренду в преміальному сегменті смартфонів на ринку Індії, який є другим після Китаю, дісталося компанії OnePlus.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Остання не упустила можливість потролити Apple, опублікувавши в соціальній мережі Twitter наступну картинку, на якій Siri запитують, який преміальний смартфон є сьогодні номером 1 у Індії. Під постом є невелика приписка про те, що смартфони OnePlus не підтримують Siri, для цих цілей в них передбачений персональний помічник Google Assistant.

На CES 2019 компанія Apple також зробила випад на адресу всіх Android-смартфон, розмістивши великий білборд зі словами: «Те, що відбувається на вашому iPhone, залишається на вашому iPhone», натякаючи на вразливість мобільної операційної системи Google.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.