Xiaomi вже тестує конкурента камерафона Nokia 9 PureView

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні кілька років виробники смартфонів почали активно збільшувати кількість модулів в камерах смартфонів. Сьогодні нікого не здивуєш потрійними основними і здвоєними фронтальними камерами. На ринку вже з’явилися смартфони з чотирма модулями в основній камері, а скоро вийде Nokia 9 PureView зі своєю пентакамерой, що включає п’ять модулів.

З’явилася інформація про те, що Xiaomi вирішила не відставати і вже тестує конкурента Nokia 9 PureView, який також отримає п’ять датчиків зображення і об’єктивів в основній камері.

Зараз потрібно згадати інформацію про те, що у користувачів MIUI скоро з’явиться можливість створювати свої власні водяні знаки, які можна буде включати і відключати на фотографіях. Можна було б припустити, що це хтось з тестерів нової версії MIUI просто вирішив за допомогою цієї можливості пожартувати над громадськістю, якби не один факт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фотографію опублікував один з топ-менеджерів Xiaomi Ван Тен Томас (Wang Teng Thomas), який не супроводив її жодними коментарями. На фотографії показані різні смартфони Xiaomi і видно водяний знак Shot on Mi AI Penta cam.

Більш того, Ван Тен Томас видалив свою публікацію незабаром після того, як вона була зроблена. Це може вказувати на те, що він поквапився або ж зробив так спеціально, щоб підігріти інтерес громадськості до майбутнього анонсу.

Чекаємо офіційних коментарів Xiaomi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.