Характеристики, кольори і терміни випуску смартфонів Galaxy S10 підтверджені представником Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс GSMArena поділився інформацією про смартфони серії Galaxy S10. За словами джерела, анонімний інформатор зумів отримати ці подробиці від представника Samsung, який працював з прототипами Galaxy S10 власними руками.

Вони підтвердили, що моделей в серії передбачено три, але версія з 5,8-дюймовим екраном буде називатися не Galaxy S10 lite, а якось інакше. Модель зовсім не стане «полегшеною» версією старших побратимів по серії – вона отримає таку ж SoC і обсяги пам’яті. Єдиним винятком стане преміальна версія Galaxy S10+ з 12 ГБ ОЗУ і 1 ТБ на накопичувачі, яку випустять обмеженим тиражем.

Galaxy S10+ діагоналлю 6,4 дюйма отримає потрійну основну і подвійну фронтальну камеру. Дві інші моделі обійдуться одинарними селфі-камерами, Galaxy S10 потрійний основний і Galaxy S10 (lite) – подвійний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Доступні кольори корпусу включають чорний, білий і синьо-зелений. Деякі з моделей отримають додаткові кольори, такі як синій і жовтий.

Всі три Samsung Galaxy S10 мають роз’єм 3,5 мм для навушників. На них встановлена нова фірмова оболонка One UI. Анонс відбудеться 20 лютого, а продажі почнуться 8 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.