Sharp готується постачати дисплеї OLED для iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела підтверджують, що компанія Sharp нарощує виробництво панелей OLED, а також планує стати одним з постачальників екранів для нових смартфонів лінійки iPhone.

Раніше повідомлялося, що компанія Apple повністю перейде на використання панелей OLED в смартфонах iPhone в 2020 році. У 2019 році модель iPhone XR все ще буде оснащуватися РК-екраном.

У міру зростання попиту на дисплеї OLED багато виробників екранів нарощують виробництво даної продукції. Крім відносно відомих китайських компаній BOE і Tianma Microelectronics також можна назвати менш відомі Lianhe Technology, Qijing Optoelectronics, Shan State Technology і Nanmao Technology, у яких екрани замовляють виробники смартфонів, які не потрапляють в десятку лідерів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний момент головним постачальником панелей OLED для iPhone виступає Samsung Display. Була інформація про те, що Apple вже купує екрани і у LG Display. Коли Apple відмовиться від РК-дисплеїв, їй знадобляться додаткові постачальники. Численні джерела з ланцюжка поставок впевнені, що першою на черзі є саме Sharp.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.