20 лютого Samsung представить окрім смартфонів ще декілька гаджетів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

20 лютого компанія Samsung має представити лінійку флагманських смартфонів Samsung Galaxy S10, а також свій перший смартфон, оснащений гнучким дисплеєм, який відомий під назвою Samsung Galaxy Fold.

Разом з ним на заході Unpacked будуть представлений розумний годинник, який отримав назву Galaxy Watch Active, але і це ще не все. Джерела стверджують, що Samsung також представить ще три нових пристрої.

По-перше, мова йде про бездротові навушники, які прийдуть на зміну Gear IconX. Разом з ними Samsung оголосить про черговий ребрендинг, так що навушники будуть випущені під назвою Galaxy Buds. Відомо, що футляр для зберігання і зарядки навушників отримає оновлений дизайн і зможе заражатися бездротовим шляхом. Самі навушники створюються за участю фахівців AKG, що гарантує високу якість звучання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також очікується анонс двох фітнес-браслетів, які будуть називатися Samsung Galaxy Fit і Galaxy Fit Е. Їх завданням стане заміна на ринку моделей Gear Fit 2 і Gear Fit 2 Pro, вони отримають всю необхідну функціональність, щоб успішно конкурувати з браслетами інших виробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.