Офіційне зображення демонструє потрійну камеру смартфона Xiaomi Mi 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційний президент Xiaomi Лін Бін (Lin Bin), а також виконавчий директор компанії Лей Цзунь (Lei Jun) останнім часом частині використовували число 9120 в своїх повідомленнях. Директор з розробки нової продукції Танг Венг (Tang Weng) нещодавно використовував його в зв’язці зі смартфоном Xiaomi Mi 9. В Weibo подейкують, що смартфон може бути представлений 19 лютого цього року.

19 лютого здається чудовою датою для анонсу Xiaomi Mi 9, так як 20 лютого Samsung офіційно представить лінійку Galaxy S10 і свій перший смартфон, оснащений складаючимся екраном.

Сьогодні ми вже публікували перший тизер смартфона, на якому було видно тільки стандартний силует і підэкранный дактилоскопічний датчик. На зображенні вище він показаний зліва. Другий тизер, опублікований Xiaomi, показує частину задньої панелі, на якій розташовується потрійна основна камера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки приписують Xiaomi Mi 9 екран AMOLED діагоналлю 6,4 дюйма, 6 ГБ оперативної пам’яті і однокристальну систему Snapdragon 855. Ємність акумулятора складе 3500 мА•год. В потрійний камері будуть встановлені 48-мегапіксельний датчик зображення Sony IMX586, 12-мегапіксельний і ще один модуль 3D ToF. Фронтальна камера матиме роздільну здатність 24 Мп.

Раніше Лей Цзунь підтвердив, що Xiaomi Mi 9 буде оснащений сучасною технологією швидкої зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.