iOS 12.2 допоможе з’економити ваш час

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники смартфонів все частіше надають користувачам можливість самостійно встановлювати проміжки часу, протягом яких використання смартфона обмежена лише базовими можливостями. При цьому додатки, які забирають у вас багато вільного часу, на цей період блокуються, як і сповіщення з них.

У нещодавно випущеної бета-версії операційної системи iOS 12.2 користувачі виявили виявили розділ Screen Time Downtime, який дозволяє зробити саме це. В описі сказано, що в задані часові рамки користувачам доступні тільки дзвінки, а також найбільш важливі програми, які визначає сам власник пристрою.

Можна сказати, що Screen Time Downtime — це нова версія режиму Do Not Disturb, ось тільки останній все ж сфокусований на блокування повідомлень. А Screen Time Downtime дозволяє самостійно вибрати програми, які можна або не можна запускати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що у налаштуваннях користувачі відзначили брак можливості задавати різні часові рамки для різних днів, адже на вихідні цілком можна дозволити собі більше, ніж у робочі дні. Втім, інші скажуть, що на вихідні краще взагалі обмежити себе у використанні смартфона, а проводити вільний час спілкувючись із рідними та близькими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.