Випущений у 2016 році Huawei Mate 9 отримав прошивку EMUI 9 на базі Android 9.0 Pie

Користувачі смартфонів Huawei Mate 9 повідомляють про те, що для цього пристрою вийшла нова прошивка EMUI 9.0.1.150 на базі операційної системи Android 9.0 Pie.

Свіжа прошивка приносить з собою оновлений користувальницький інтерфейс, нову систему навігації на базі жестів, змінене меню налаштувань, нові системні звуки, включаючи звуки природи, і рінгтони. Також оновлено звук будильника, який зможе будити вас дзюрчанням води або співом птахів, щоб ранній підйом був максимально комфортним.

Розробники додали інтелектуальну систему підрахунку кількості калорій з фотографії, яка дозволяє розпізнати і оцінити калорійність тисяч видів їжі. Також додані енциклопедичні дані про знаменитостей, автомобілі, тварини і рослини.

Оновлена система нагадувань, додана функція Huawei Share, що дозволяє швидко скидати контент безпосередньо на комп’ютер. Додані функції редагування записів, прискореного відтворення та інші можливості для відеороликів. Також додана система інтелектуального перекладу в режимі реального часу.

Варто додати, що Huawei Mate 9 був випущений восени 2016 року, а також похвалити компанію за таку тривалу підтримаю пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.